• Со попуст
  • Неодамнешно
Алатка за прицврстување на увото за уво CV, алатка за прицврстувачи за подигање на лагите, автомобилска оска на црево за ATV UTV повеќето автомобили за подигање на бага?

Алатка за прицврстување на увото за уво CV, алатка за прицврстувачи за подигање на лагите, автомобилска оска на црево за ATV

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Дизајн : Пилелерите за прицврстувачи на CV зглобовите се ново Со вграден механизам за секач и ликвидација, завојувањето може да се затегне и да се намали брзо и ефикасно. Слабери клешти со челични вилици и формирани рачки за крајна удобност, помалку замор на корисниците и повеќе продуктивност. Funnction : Оваа CV-спојници за прицврстувачи на спојници се клучни алатки за да ги поправат CV-багажните. вакуумски црева. Материјал : CV-прицврстувачите на CV се висококвалитетни не-магнетски материјал од не'рѓосувачки челик, цврст и издржлив. Клејли изградени од притиснато челик со црно-обложена завршница. Изгледа многу повеќе сјајно и е тотално отпорна на корозија на 'рѓа. Безбеден и издржлив. Апликации : Користете со кое било завојување до 2/5-инчи (10мм) во ширина и вакуумски црева, за стегање од типот на уво или отстранување на Audi, VW, BMW, Mercedess, Honda, Mazda возила за да се сруши и да се израмни со стегачот На уши-тип на постојана брзина на зглобовите на зглобовите, исто така, се користат за обезбедување на прицврстувачи за подигање на ATV UTV. CV зглобно прицврстување на увото прицврстување алатка за прицврстување на цревото клешти на ушите типови на уво и прсти на прицврстувачи на типот на уво CV-спојки за подигнување на зглобовите за инсталирање на CV-стеги Стандардна алатка за завојување за CV зглобови разни апликации CV-зглобна алатка за прицврстување на зглобовите погодни за клипови за црева од типот на ушите кои се наоѓаат на гориво , Систем за ладење и вакуумски црева.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата