• Со попуст
  • Неодамнешно
Заштитник на машината за гуми за гуми Qiilu, менувачот на гуми од гуми од 20 парчиња, монтирање на главата на главата на главата, вметнете раб за заштитни гуми за гуми, д?

Заштитник на машината за гуми за гуми Qiilu, менувачот на гуми од гуми од 20 парчиња, монтирање на главата на главата на главата, вметнете

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

[Квалитетен материјал] - Овие заштитник на менувачот на гуми се изработени од висококвалитетен ABS материјал, издржлив, отпорен на абење и ефикасно го прошируваат услужниот век на услугата за замена на заштитникот за замена на гумите за алатката за монтирање на гуми за гуми [Практична алатка за монтирање на гуми] - Вметнувањата на главата за менувачот на гумите се наоѓаат на внатрешноста на челичната глава на монтирање и ги заштитуваат тркалата од стружење и гушкање поради металната глава да контактира со тркалото. Прави делови што работат одлично и плаќаат сами за себе првиот пат кога не уништувате тркало. [Лесно работење] - Овие убави работи се инсерти за главата што се користат во најчестите глави за монтирање на гуми / глави, алатката за промена на гумата во форма на глава, со што е полесно да се маневрираат за вас во монтирање или немонзирање на вашата гума. [Долгорочна употреба] - Издржливи инсерти можат да додадат дополнително осигурување кога се занимаваат со деликатни тркала. Тие се направени од квалитетен материјал за ABS за да издржат злоупотреба. Бојата на нашите заштитници за алатка за монтирање на гуми за монтирање на гуми е жолта. [Широка примена] - Сетот за заштита на гуми од 20 парчиња гуми е многу економичен и практичен, погоден за поголемиот дел од замената на гумите на тркалата на автомобилите, камионите, мотоциклите, велосипедите, итн. Ве молиме слободно консултирајте се за какви било прашања во врска со сите прашања Замена на замена на гумите за главата на планината Демонт. [Квалитетен материјал] - Овие заштитник на менувачот на гуми се изработени од висококвалитетен ABS материјал, издржлив, отпорен на абење и ефикасно го прошируваат услужниот век на услугата за замена на заштитникот за замена на гумите за алатката за монтирање на гуми за гуми. [Практична алатка за монтирање на гуми] - Вметнувањата на главата за менувачот на гумите се наоѓаат на внатрешноста на челичната глава на монтирање и ги заштитуваат тркалата од стружење и гушкање поради металната глава да контактира со тркалото. Прави делови што работат одлично и плаќаат сами за себе првиот пат кога не уништувате тркало. [Лесно работење] - Овие убави работи се инсерти за главата што се користат во најчестите глави за монтирање на гуми / глави, алатката за промена на гумата во форма на глава, со што е полесно да се маневрираат за вас во монтирање или немонзирање на вашата гума.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата