• Со попуст
  • Неодамнешно
Тестер за мерач на дигитална гума за притисок на гуми, мини преносен дигитален дигитален LCD гума гума на гума за притисок на воздухот со тастатура 5-150psi - има 4 единиц?

Тестер за мерач на дигитална гума за притисок на гуми, мини преносен дигитален дигитален LCD гума гума на гума за притисок на воздухот

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

LCD дисплеј LCD-читање : Нашиот дигитален мерач на притисок на гумите има чисто и лесни за читање LCD дигитален дисплеј и копчиња за функции, што го прави едноставен за работа Entiversitiple Единици за притисок : Со четири единици за притисок во гумите да изберат - PSI, KPA, BAR и KG/CM² - нашиот мерач е доволно разноврсен за да ги задоволи сите ваши потреби. -Аутоматско исклучување : Нашиот тестер за мерач на притисок во гумите има автоматска функција за исклучување во режимот за заштеда на електрична енергија, за да можете да го користите со доверба и да заштедите енергија. ✨ Промоти Долговечност на гумите : Со спречување на прекумерно абење на гуми, нашиот мерач на притисок помага да се продолжи животот на вашите гуми, истовремено подобрување на ракување со возила и безбедност. ✨ Посветена и еколошка : Дизајнирано со приврзок за лесно носење, нашиот мерач не само што е удобен, туку помага и во подобрување на ефикасноста на горивото, заштита на животната средина и заштеда на енергија. Карактеристики : Овој мерач на гуми со LCD дигитален дисплеј и копче за функција, лесен за читање и работа.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
ABS
Color:
Black
Size:
6 * 3.3 * 1.5cm/2.4 * 1.3 * 0.6in
Measuring Range:
5-150PSI
Measuring Accuracy:
±1PSI
Four Units Display:
PSI, Kpa, Bar, Kg/cm²
Quantity:
1pc
Package Weight:
Approx. 26g/0.9oz
Package List:
1 * Tire Pressure Gauge :

Слични производи во категоријата