• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет за преиспитување, вметнува 15 парчиња нишки M14x1.5 Femaleенски конец за поправка на додаток за асортиман на асортиман, комплети за поправка на нишки за автомобил?

Комплет за преиспитување, вметнува 15 парчиња нишки M14x1.5 Femaleенски конец за поправка на додаток за асортиман на асортиман, комплети

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Висока цврстина : Цврстината на ракавот за завртки на жицата е поголема од онаа на завртката, така што има помалку абење за време на врската и расклопување со завртката и може да се користи постојано Според релевантните експериментални студии, јачината на затегнување на ракавот за завртки на жицата е повеќе од 7 пати поголема од завртката, така што ракавот за завртки за жица нема да биде оштетен кога завртката е скршена. Список на пакети : 1 x спирална вежба; Допрете за завртки од 1 x; 1 x клуч; 1 x алатка за пауза за пауза; 1 x хексадецимален клуч; Вметнување за поправка на 10 x навој; Големина на вметнување на темата : M14x1. Направено од не'рѓосувачки челик од добра 'рѓа и отпорна на корозија. Екстремно стабилна изведба : Овој комплет за алатки за поправка на калем за нишка е изработен од пластична рачка со голема брзина и црвена боја, цврста и издржлива во употреба и може да се користи во дневна поправка, поправка на автомобили, машина за дупчење, итн; Направено од не'рѓосувачки челик од добра 'рѓа и отпорна на корозија. Во случај на грешка при навојување или поправка на оштетена внатрешна дупка со навој, навојната дупка може да се санира економски и ефикасно со употреба на навојно ракав како средство за поправка. Истите завртки може да се користат и по поправката. Типична примена : Поправка на навојната дупка на компонентата, како што е поправка на навојна дупка на образецот за машина за обликување на инјектирање. Спецификација : Тип на ставка : Thread Snoe Vematealter : Не'рѓосувачки челикТид Вметнете Големина : M14x1.


Клучни карактеристики

Item Type:
Thread Sleeve
Material:
Stainless Steel
Thread Insert Size:
M14x1.5 Length
Package List:
1 x Spiral Drill:
1 x Screw Tap:
1 x Wrench:
1 x Break Pin Tool:
1 x Hex Wrench:
10 x Thread Repair Insert:
Note:
Instructions:
Drill holes using a matching drill bit.:
Use wire threaded (special) tap tapping, the tapping depth must exceed the wire screw sleeve mounting length.:
Insert the wire screw into the mounting wrench with the tail down. Turn the wrench handle to screw the wire screw into the threaded hole.:
Use a break pin tool to align the mounting handle (tail) with a hammer to strike the punching tool and the tail handle can be removed.:
When there is a problem with the installation of the threaded screw sleeve, (such as a jumper), the threaded sleeve can be taken out by the wire threading tool.:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Слични производи во категоријата