• Со попуст
  • Неодамнешно
Алатки за алатки-алатки за издувни гасови за издувни гасови, отстранете го поставениот инсталирање на издувни гасови 2 компјутер.

Алатки за алатки-алатки за издувни гасови за издувни гасови, отстранете го поставениот инсталирање на издувни гасови 2 компјутер.

 
DEN 286.40

Количината на стоката
Това е достапна

Поставување и отстранување на монтирање на типот на издувен гумен прстен Сет за алатки за издувни гумени прстени од 2 парчиња. 1 кукан крај и 1 рамен крај. Челична конструкција за јачина и издржливост. Објавени рачки за удобност и зафат кога користите. Поставување и отстранување на монтирање на типот на издувен гумен прстен. Сет за алатки за издувни гумени прстени од 2 парчиња. 1 кукан крај и 1 рамен крај. Челична конструкција за јачина и издржливост. Објавени рачки за удобност и зафат кога користите. Професионална алатка за комерцијална или повремена употреба 2 п. алатка за издувни гумени прстени поставени погодни за фитинг и отстранување на монтирање на типот на прстенот за издувни гасови. Алатка за типот на рачката за кога е потребна дополнителна потпора / сила 1 кукан крај и 1 рамна крајна должина на алатката 220мм кука и права краеви се погодни за монтирање на блок и типот на прстенот. Челична конструкција за јачина и издржливост обликувани рачки за удобност и зафат при употреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата